Ouder & kind zwemmen:
 

Baby’s vanaf 3 maanden zijn van harte welkom om samen met een begeleider te komen zwemmen. Baby’s en Peuters ontspannen in het water. Samen gaan jullie met de instructeur beginnen aan het zwemavontuur. Om een goede start te maken en de kinderen voor te bereiden op de zwemlessen voor het zwem ABC, maken wij gebruik van het puppy diploma van de NRZ.

Voor meer informatie over de puppy diploma's kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.


Er zijn voorzieningen aanwezig om luiers te verschonen en het kind aan te kleden. Voor deze lessen is er een vrije inloop, u hoeft zich dus niet van te voren aan te melden.

Zwemlessen niveau 1 t/m 5:

Kinderen vanaf 4 jaar kunnen starten met de zwemlessen niveau 1 t/m 5. Normaal gesproken starten de kinderen op niveau 1 (badje 1). Als het kind al zwemvaardig is, bekijkt de zweminstructeur graag in overleg met u op welk niveau er gestart kan worden. Hieronder een kort overzicht van de niveau 's en de bijbehorende vaardigheden:

Niveau 1:

  • Watervrij worden

Niveau 2:

  • Aanleren enkelvoudige rugslag

Niveau 3:

  • Aanleren schoolslag

Niveau 4:

  • De vaardigheden niveau 1 t/m 3 in diep water uitoefenen

Niveau 5:

  • Conditioneren diploma A

 

 
Zwemlessen diploma A t/m C:

Kinderen kunnen vanaf 4 jaar beginnen met de zwemles. Onze zwemlessen zijn gebaseerd op het ervaringsgericht leren. Dit betekent dat we kinderen zoveel mogelijk op hun eigen manier willen laten bewegen en ontdekken. Wij zorgen voor de ruimte en de mogelijkheid om dit te doen samen met andere kinderen. Ze gaan zelfstandig aan de slag met de gegeven opdracht en kunnen zo op hun eigen niveau en manier leren.

Het A-diploma is een goede basis, met het B en C diploma is uw kind ook in een wildwaterparadijs veilig.

 

Indien uw kind al zwemles heeft gevolgd, kan er in overleg met de instructeur gekozen worden om in een ander niveau te starten.


Door te klikken op de onderstaande links komt u uit bij de eisen van het zwem-ABC

 

 
Fit4Kids:

Met de Fit4Kids lessen blijven de kinderen fit. Kinderen zijn bij deze lessen flink in beweging. Tijdens deze lessen kunnen de kinderen ook verschillende diploma's halen, het plezier staat echter wel voorop.

Om deel te nemen aan Fit4Kids moet je in het bezit zijn van een B-diploma.

 
Zwemvaardigheden 1 t/m 3:

Wil jij na het behalen van het zwem-abc je verder bekwamen in de zwemsport, dan kun je terecht bij de zwemles voor zwemvaardigheid 1, 2 en 3.

 

Door te klikken op de onderstaande links komt u uit bij de eisen van de zwemvaardigheidsdiploma’s
 

 
 
Zwemlessen volwassenen:

Samen met de instructeur kan er gekeken worden naar de mogelijkheden binnen deze les, hierbij kunt u ook uw wensen kenbaar maken. 


Momenteel worden deze lessen gegeven op maandagavond. 

Zwembad De Oester

Prinses Margrietstraat 11

4793 CB  Fijnaart

Tel       :0168 462534

Email  :zwembad@deoester.org

Zwembad De Oester is een onderdeel van Stichting Zwembad Fijnaart